Ресторант градина
„Св. Никола“
Каваци, Созопол

Семеен хотел „Свети Никола“ разполага и с ресторант на Каваци. Той е с капацитет от 150 места и богат асортимент от ястия.

Предлагат се ястия на пещ по заявка.  Ежедневно обедно меню, приготвено на място. Богат асортимент от риби и морски деликатеси.

Работното време е от 08:30 до 24:00 часа.

За актуално меню с цени можете да ни позвъните на телефон:
+359 (0) 550 27006
+359 (0) 877 08 94 73

хотел на каваци, семеен хотел на каваци, хотел каваци, каваци

Меню ресторант „Св. Никола“ – Каваци

В нашето меню ще откриете по нещо специално за всеки вкус. Едни от най-добрите ни предложения са от морската кухня, за която се запасяваме с прясни риба и морски дарове. Тях зареждаме ежедневно на местно ниво.

Богатото разнообразие от свежи салати е подходящo за малки и големи. Предлагаме различни вкусни салати, които можете да комбинирате с любомито си питие, било то българско, или чуждестранно.

„Свети Никола“ – Ресторант на Каваци предлага своите специалитети

За всеки любител имаме специално подбрани ястия като стекове, кавърми и жулиени. Традиционните ястия са едни от нашите основни предимства в областта на Созопол. маслини

Ако сте фен на безмесните ястия, имаме и няколко предложения за вегитарианци, които ще ви допаднат на всеки вкусов рецептор.Вечерта в ресторант градина „Св. Никола“ не е просто хранене, а очарователно пътешествие от вкусове, текстури и спомени. Когато слънцето се потопи под хоризонта, хвърляйки златистото си сияние върху водата, ресторантът се превръща в ефирен рай, където ритъмът на вълните хармонизира със смеха на посетителите, създавайки атмосфера, която остава дълго след последната хапка.

Макар че кулинарните изкушения и хипнотизиращите гледки несъмнено са основните привличащи фактори, ресторант градина „Св. Никола“ извежда цялостното преживяване още една стъпка напред. Внимателно проектираният интериор, вдъхновен от морския бряг, и възможностите за сядане на открито предизвиква усещане за спокойствие и релаксация, като гарантира, че гостите ще се потопят изцяло в крайбрежния чар.

В заключение, ресторант градина „Св. Никола“ предлага необикновено изживяване на плажа, където се сливат кулинарно майсторство, зашеметяващи гледки и безупречно обслужване. Независимо дали търсите романтична вечер, семейно събиране или просто бягство от шума и суетата на ежедневието, този ресторант обещава незабравимо пътешествие за всички сетива.

Call Now Button