Стаи


,,Свети Никола 1 - на плажа"

Двойна стая

Image (18)

Тройна стая

Image (16),,Свети Никола 2 - на 150 м от плажа"

Апартамент

семеен хотел, хотел на каваци, каваци, хотел каваци, семеен хотел на каваци

Студио

Image (20)

Ако търсите идеалното място за почивка на плажа, не търсете друго освен нашите хотелски стаи със собствен паркинг и чадъри на първа линия на плажа. Нашият хотел предлага най-доброто изживяване на плажа, със зашеметяваща гледка, луксозни стаи и изключителни удобства.

Нашите хотелски стаи са проектирани така, че да ви осигурят максимален комфорт и релаксация по време на престоя ви. Всяка стая е елегантно обзаведена с удобни мебели и модерни удобства. С климатик, телевизор с плосък екран и високоскоростен достъп до интернет можете да се отпуснете и да се насладите на престоя си в комфорт.

Една от отличителните черти на нашия хотел е фактът, че разполагаме със собствен паркинг и чадъри на плажа. Това означава, че можете да паркирате автомобила си безопасно и сигурно и да прекарате деня си в релакс на плажа, без да се притеснявате за намирането на място за паркиране или да си носите собствени чадъри. Персоналът на хотела с удоволствие ще ви помогне с всякакво плажно оборудване, от което може да се нуждаете, за да гарантира, че денят ви на плажа е възможно най-удобен и приятен.

Нашият хотел предлага и разнообразни услуги и удобства, за да направи престоя ви още по-незабравим. Разполагаме с ресторант, предлагащ вкусни ястия за вегетарианци и любители на месото.

Независимо дали пътувате със семейството си, с приятели или сами, нашите хотелски стаи предлагат перфектното изживяване на брега на морето.

Call Now Button