Стаи


,,Свети Никола 1 - на плажа"

Двойна стая

Image (18)

Тройна стая

Image (16),,Свети Никола 2 - на 150 м от плажа"

Апартамент

Image (13)

Студио

Image (20)

Ако търсите идеалното място за почивка на плажа, не търсете друго освен нашите хотелски стаи със собствен паркинг и чадъри на първа линия на плажа. Нашият хотел предлага най-доброто изживяване на плажа, със зашеметяваща гледка, луксозни стаи и изключителни удобства.

Нашите хотелски стаи са проектирани така, че да ви осигурят максимален комфорт и релаксация по време на престоя ви. Всяка стая е елегантно обзаведена с удобни мебели и модерни удобства. С климатик, телевизор с плосък екран и високоскоростен достъп до интернет можете да се отпуснете и да се насладите на престоя си в комфорт.

Една от отличителните черти на нашия хотел е фактът, че разполагаме със собствен паркинг и чадъри на плажа. Това означава, че можете да паркирате автомобила си безопасно и сигурно и да прекарате деня си в релакс на плажа, без да се притеснявате за намирането на място за паркиране или да си носите собствени чадъри. Персоналът на хотела с удоволствие ще ви помогне с всякакво плажно оборудване, от което може да се нуждаете, за да гарантира, че денят ви на плажа е възможно най-удобен и приятен.

Нашият хотел предлага и разнообразни услуги и удобства, за да направи престоя ви още по-незабравим. Разполагаме с ресторант, предлагащ вкусни ястия за вегетарианци и любители на месото.

Независимо дали пътувате със семейството си, с приятели или сами, нашите хотелски стаи предлагат перфектното изживяване на брега на морето.

Call Now Button